دفتر کار
قوانین و مقررات
77940055
صفحه اصلی
درباره ما
تورها
خدمات ویزا
رزرواسیون
اطلاعات سفر
تماس با ما
صفحه اصلی
درباره ما
تورها
خدمات ویزا
رزرواسیون
اطلاعات سفر
تماس با ما
هند
درباره ی هند
جمهوری هندوستان سرزمین 72 ملت کشوری در جنوب آسیا، این کشور از شمال با چین،بوتان،نپال،تبت،ازشمال شرقی با کشورهای برمه و بنگلادش،از شمال غربی با پاکستان،از شرق با خلیج بنگال،از غرب با دریای عمان و از جنوب با اقیانوس هند هم مرز است.پایتخت این کشور دهلی نو می باشد.هند دوبرابر ایران و رتبه هفتم در جهان را با وسعت ۳٬۴۰۲٬۸۷۳ کیلومتر مربع داراست.منابع طبیعی هند شامل زغالسنگ،آهن، منگنز، میکا، بوکسیت، تیتانیوم، کرومیت، گاز طبیعی، الماس، نفت خام، سنگ آهک، توریوم میباشد.
چهار فصل هند شامل: سرد و خشک از ماه دسامبر تا فوریه، گرم و خشک از ماه مارس تا مه، فصل بارش از ماه ژوئن تا سپتامبر و معتدل در ماههای اکتبر و نوامبر است. از کوهستانهای همیشه پوشیده از برف هیمالیا تا منطقه گرمسیری در میانه و جنوب و کویر خشک غرب کشور باعث می شود که هند از تنوع آب و هوایی بالایی برخوردار باشد.
دومین کشور پرجمعیت دنیا هندوستان تقریبا یک ششم جمعیت جهان را در خود جای داده است که ۷۲ ٪ آنها هندوآریایی، ۲۵ ٪ دراویدی و ۳ ٪ نژاد زرد است.تنها 61% مردم هند باسواد هستند و ۴۲۸ زبان در این کشور وجود دارد که ۴۱۵ زبان کاربرد دارند و ۱۳ زبان امروزه از تداول افتاده است اما بطورعمده شش زبان این کشور عبارتند از هندی، بنگالی، تلوگو، مراتی، تامیل و اردو که بیش از ۵۰ میلیون نفر به هر یک از این زبانها صحبت میکنند. زبان فارسی از آن رو که قرنها زبان رسمی دربار گورکانیان هند بود و دومین زبان رسمی این کشور و زبان فرهنگی و علمی بهشمار میرفت،تأثیر قابل ملاحظهای بر زبانهای رایج در شبه قاره هند بهویژه بر زبان اردو داشتهاست.پیروهای آئین های هند عبارتند از:حدود 80.4٪ هندو، ۱۳٫۴٪ مسلمان،بیش از ۲٫۳٪ مسیحی، ۱٫۹٪ سیک، بودائیان ۰٫۸٪ ،جینیسم ۰٫۸٪ و مجموع پیروان دین زرتشتی، یهودی، بهایی و بقیه مذاهب ۰٫۴٪ میباشد.
غذاهای محلی و معروف هند شامل:پسنده،کورما،نرگسی کوفته،مرغ باخانی،کاچوری،کتی پیچ،دالموت،مومو،پاپری چات،روغ جوش و... می شوند.
پرچمی با سه رنگ افقی نارنجی، سفید، سبز طرح پرچم هند است که نماد آشوکا چاکرا(مهاتما گاندی معتقد بود تا زمانیکه هندی ها مصرف کننده بی چون و چرای کالاهای انگلیسی هستند به آزادی ملی نخواهند رسید،اگر آزادی و رهایی از بند استعمار را میطلبند باید بتوانند که مدت زمانی با آنچه که خودشان توان تولیدش را دارند کنار بیایند تا هم قدر دسترنج خود را بشناسند و هم وابسته دیگران نباشند او پارچه لباس خویش را توسط دوک نخ ریسی بسیار ساده خودش تولید نمود پس از آن بازار بزرگ هند برای فرآورده های انگلیسی تبدیل به باتلاق بزرگ گردید،دیگر وجود انگلیسی ها در هند دلیل اقتصادی موجهی نداشت بپاس این عمل و به نشانه احترام به این اقدام نمادین گاندی نمای دوک برروی پرچم هند درج گردید.)به رنگ آبی در وسط پرچم درج شده است.
واحد پول هند روپیه و هر روپیه معادل ۱۰۰ پیسه است. فاصله زمانی ایران با کشور هند حدودا 1 ساعت هند از ایران جلوتر است و از نظر فاصله هوایی تهران تا دهلی حدودا 3:50 می باشد.
پس از نفوذ بریتانیا در قالب «کمپانی هند شرقی» به شبهقارهی هند و در دستگیری تمامی جوانب سیاسی و اقتصادی آن، شورشی در سال ۱۸۵۷ بالا گرفت که به دست سربازان کمپانی هند شرقی بر علیه کارفرمایان خود انجام شد. بعد از اتمام شورشها و ناآرامیها، حکومت راج بریتانیا تحت حکمرانی بریتانیاییها آغاز شد که سرتاسر هندوستان از غرب تا شرق بنگال را نیز در بر میگرفت. پایان جنگ جهانی دوم، زمینهی مناسب برای استعمارزدایی در کل دنیا را فراهم کرد که با جنبشهای آزادیخواهانهی هند تحت رهبری ماهاتما گاندی همزمان بود. در آگوست سال ۱۹۴۷، هندوستان مستقل و به دو بخش هند و پاکستان تقسیم شد. قرار بود هندوستان به دو بخش تقسیم شود که یکی از آنها مختص مسلمانان و دیگری برای هندوها باشد. چیزی نگذشت که پاکستان، بنگال شرقی را در پی تحمیل سیاست زبانی از دست داد که خود به شکلگیری بنگلادش منجر شد. امروز، هند، پاکستان و بنگلادش در نقشه جدا از هم هستند که زمانی یک کشور متحد محسوب میشدند.
اقتصاد و سیاست هند
هند در سال ۱۹۹۱ به چهارمین اقتصاد رو به رشد جهان و دومین اقتصاد در حال رشد از نظر سرعت رشد اقتصادی ، از نظر تولید صنعتی در رتبه یازدهم و از نظر برخورداری از نیروی انسانی ماهر و تحصیلکرده در ردیف سوم در جهان قرار گرفت.میزان سرمایهگذاری خارجی در این کشور در سال ۲۰۰۹ برابر با ۳۴٫۶ میلیارد دلار بوده است و با اینکه در سال ۲۰۱۰ با قدری کاهش روبهرو شد، اما مجددا در ماههای اولیه سال ۲۰۱۱ رشد چشمگیری داشت و همچنان نیز به رشد خود ادامه داده است.
سیاست های خارجی هند شامل سالهای ۱۹۴۷-۱۹۶۲ دوره حاکمیت آرمانگرایی نهرویی بر سیاست خارجی هند، سالهای ۱۹۶۲-۱۹۹۰ دوره حاکمیت واقعگرایی بر سیاست خارجی هند و از سال ۱۹۹۰ به بعد با پایان جنگ سرد آغاز میشود و با رویکرد عملگرایانه بر اساس لیبرالیسم اقتصادی در سیاست خارجی هند ادامه یافته است.
اگر روزی، نام هند فقر و تنگدستی را به یاد میآورد، اکنون پیشرفتهای اقتصادی و رنسانس علمی این کشور توجه همگان را به خود جلب کردهاست.مدتهاست که سرمایهگذاریهای عظیم خارجی در این کشور امری عادی بهشمار میآید و فروش کالاهای هندی در بازارهای جهان به شدت افزایش یافتهاست.
هند با رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد طی ۸ سال گذشته به یک قدرت اقتصادی تبدیل شدهاست. این میزان رشد نزدیک به رشد اقتصادی کشور همسایه آن چین است. بر اساس برابری قدرت خرید، اقتصاد هند اکنون چهارمین اقتصاد بزرگ جهان بهشمار میآید. میلیونها تن هنوز در فقر شدید زندگی میکنند و درآمد سرانه ۷۲۰ دلار آمریکا در سال است. مشکلات زیربنایی نیز در هند ادامه دارد. اقتصاد هند، اقتصادی متنوع است و کشاورزی، صنایع دستی، نساجی، صنعت و گستره وسیعی از خدمات را در بر میگیرد. اگر چه هنوز دوسوم نیروی کار هند، درآمد خود را بهطور مستقیم یا غیر مستقیم از بخش کشاورزی بدست میآورند، نقش بخش خدمات در اقتصاد هند اهمیت روزافزونی به خود گرفتهاست. آغاز عصر دیجیتال و خیل فراوان جمعیت تحصیلکرده و مسلط به زبان انگلیسی در هند، به تدریج اقتصاد این کشور را برای آندسته از شرکتهای بینالمللی که خدمات به مشتریان و پشتیبانی فنی خود را برونسپاری میکنند به یک مقصد مهم تبدیل کردهاست. هند یکی از مهمترین صادرکنندگان نیروی کار متخصص در زمینههای خدمات مالی و نرمافزاری و مهندسی نرمافزار است. هند در حال حاضر با مسئله آغاز رشد جمعیت و چالش کاستن از نابرابری اقتصادی و اجتماعی روبروست. اگرچه از آغاز استقلال، میزان فقر عمدتاً به خاطر انقلاب سبز و انجام اصلاحات اقتصادی کاهش چشمگیری یافتهاست، اما همچنان به عنوان یک معضل جدی پا برجاست.
رام نات کوویند چهاردهمین رئیس جمهور و رئیس جمهور فعلی هند است که در ۱۷ ژوئیه ۲۰۱۷ انتخاب شد و جانشین پرناب موکرجی از سیاستمداران کهنهکار هند شد که از سال ۲۰۱۲ و تا پیش از او رئیس جمهور بود هر دوره کامل ریاست جمهوری پنج سال است. رئیسجمهوری رئیس رسمی قوای مقننه، مجریه و قضاییه و همچنین فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور است.
شهر های مهم هند
1. دهلی نو پایتخت کشور هند که دراصل منطقهای شهری درون کلانشهر دهلی است و بنیاد این شهر در تاریخ ۱۵ دسامبر ۱۹۱۱ گذاشته شد.
2.دهلی دومین کلانشهر بزرگ هند و قدمتی افزون بر ۵۰۰۰ سال دارد این شهر در ناحیه مرکزی نیمه شمالی هند و در ساحل غربی رود یامونا (جمنا) واقع شده. بهطور کلی دهلی دارای سه فصل آب و هوایی است: ۱- فصل بارانهای موسمی یا مانسون از اول ماه جون به مدت ۴ تا ۵ ماه. ۲- فصل سرما از اول ماه نوامبر به مدت ۴ ماه و فصل گرما از اواسط ماه مارچ به مدت ۳ ماه. آب و هوای دهلی در بهار گرم و مرطوب است و باید از کولر گازی استفاده کرد. در طول زمستان نیز حداقل برای ۳ ماه نیاز به استفاده از بخاری احساس میشود.
3. بمبئی نو یا ناوی مومبای در سواحل غرب کشور هند ایالت مهاراشترا که در سال ۱۹۷۲ به عنوان شهر دوقلو بمبئی توسعه یافت.
4. بمبئی یا مومبای پایتخت ایالت ماهاراشترا از مهمترین شهرهای کشور هند با وسعتی برابر ۶۰۳ کیلومتر مربع یکی از چهار شهر بزرگ و پرجمعیت کشور هندوستان و ۶ شهر پرجمعیت دنیاست که از اتصال ۷ جزیره به یکدیگر در زمان حضور بریتانیا در هند به وجود آمدهاست.
5.آگرا یا آگره سومین شهر بزرگ در ایالت اوتار پرادش در کشور هندوستان با مساحت ۱٬۸۰۰ بهترین آب و هوا را از اکتبر تا مارس دارد و در تابستان هوا حدوداً بین ۲۲ تا ۴۵ درجه و زمستان ۴ تا ۳۱ درجهاست.
6. کلکته پایتخت ایالت بنگال غربی در کشور هند،جمعیت ۴٬۴۹۶٬۶۹۴ نفر را دارد.
7. جیپور معروف به شهر صورتی به دلیل ساختمانهای پرشمار صورتیرنگ، از شهرهای تاریخی هندوستان و مرکز ایالت راجستان است و ۳٫۱ میلیون نفر جمعیت دارد. آبوهوای شهر نیمهخشک است و بارانهای موسمی نیز دارد.
جاذبه های گردشگری هند
از جاذبه های گردشگری کشور هند به چند مناطق گردشگری در شهر های مهم این کشور می پردازیم.
1.دهلی نو: قطب منار، مسجد دهلی نو، دروازه هند،قلعه پورانا کیلا، باغ های لودی،موزه رشترپاتی باوهان، معبد چاتارپور، مجموعه حوض خاص، موزه ملی صنایع دستی، موزه ملی دهلی نو، رصدخانه جانتار مانتار، عمارت راج پات و راشتراپاتی بهاوان، معبد آکشاردهام، بنای لوتوس یا نیلوفر آبی
2.دهلی: قلعه سرخ، آرامگاه همایون، معبد آکشاردام، موزه ملی راهآهن، پارک ملی جانورشناسی، موزه یادبود ایندرا گاندی، گاندی اسمیریتی و بنای یادبود مهاتما گاندی، مسجد جامع دهلی، گواردوارای بنگلا صاحب
3.بمبئی: حوزه هنری کالاگودا، گالری هنری جهانگیر، غارهای الفنتا، بلوار مارین درایو، ساحل بمبئی، بازار کرافورد، مسجد حاجی علی درگاه، مراقبه در پاگودای ویسپانا، گذرگاه کولابا، ساختمان های دوران استعمار، کلیسای افغان، ایستگاه راه آهن چاتراپاتی شیواجی، غارهای الفنتا
4.آگرا: تاج محل، آگرا فورت، جعبه جواهر، مقبره اکبر در سیکاندرا، رودخانه یامانا، باغ مهتاب، آرامگاه Itimad-ud-Daulah، بازار کیناری، روستای کورای، حیات وحش اساواس در آگرا
5.کلکته: یادبود ویکتوریا، ساختمان نویسندگان،موزه هندی،جوراسانکو تاکور بری، کاخ مرمر،کتابخانه ملی،بلور مت،فورت ویلیام، بیرلا ماندیر،معبد داکشینشوار کالی،کلیسای جامع سنت پل،پل هوراه،شهید مینار،قبرستان پارک خیابان جنوبی،مجتمع علمی شهر
6.جی پور: کاخ شهر، هاوا محل، موزه آلبرت هال، باغ وحش جیپور، جال محل، قلعه آمیر، قلعه جاگار (جایگراه)، اِلِفَنتَستیک، قصر شهر، معبد برلا مندیر، موزه آلبرت هال، قلعه ناهارگار
تورهای هند
درباره ما
بیشتر
تورها
خدمات ویزا
رزرواسیون
اطلاعات سفر
قوانین و مقررات
اخبار و رویدادها
پرسشهای متداول
درباره ما
تماس با ما
دفتر مرکزی
ضلع شرقی میدان هفت حوض نارمک ، جنب بانک ملی ، پلاک 29 ، طبقه اول
77940055
شعبه دوم
خیابان ولیعصر ، مقابل پارک ملت ، بعد از پاساژ صفویه، نبش خیابان استاد خرم،ساختمان صورتی، پلاک 20، طبقه سوم
26295801-8
©2023 FahimGasht, All Right Reserved
طراحی وب سایت
آترین